Печат

Шест медала за учениците боксьори на Локомотив на ДЛШ

вкл. .

iulian marinov 2018

Шест медала спечелиха младите боксьори на Локомотив,на ДЛШ по бокс за ученици в гр. Пленен провело се от от 19.03 до 24.03.2018 година. Юлиян Маринов (на снимката) се окичи със златен медал в категория до 62 кг след като постигна три убедителни победи.  Димитър Йовев загуби финала в категория до 76 кг и спечели сребърен медал, а с бронз се окичиха Маноло Стоянов 38,5 кг,
Мартин Иванов 43 кг, Илиян Русев 50 кг и Иван Боянов 65 кг.

Печат

БК Локомотив с 6 медала от ДЛШ за младежи и девойки

вкл. .

sabri 2018 dlsh lokomotiv ml d

Състезателите на боксов клуб Локомотив спечелиха 6 медала от ДЛШ за младежи и девойки. Ергюнал Сабри стана Шампион в категория до 49 кг., като направи две убедителни победи с ТКО. Стилиян Христов (до 60 кг.) завоюва две победи с ТКО още в първият рунд, но на финалът отстъпи в равностоен и зрелищен мач и остана със сребърен медал. Мартин Леков (до 69 кг.) също спечели сребърен медал, като неговата категория бе и най-многолюдната и равностойна на турнира. Той изигра четири мача със много сериозни съперници. В категория до 81 кг. Даниел Любенов победи медалист от ЕП на 1/2 финала, но на финала загуби и остана със сребърен медал от шампионата в гр. Русе. Божидар Джуров (до 56 кг.) постигна две безапелационни победи, но на 1/2 финала отстъпи в равностоен и зрелищен мач и остана с бронзовия медал. Четвъртия сребърен медал спечели Марина Стоянова в категория до 69 кг. след като спечели с ТКО първата си среща ,но на финалът отстъпи от доста по-опитната си съперничка.

Печат

Награждаване на най-добрите 10 на Боксов клуб "Локомотив" за 2017 г.

вкл. .

top10 2017 loko boks

В Пресклуба на Национален стадион "Васил Левски", се проведе церемонията по награждаване на топ състезателите на най-бързо развиващия се клуб от ОСК "Локомотив" София. Само за 5 години, момчетата и момичетата са спечелили 12 медала от европейски първенства (5 златни, 3 сребърни, 4 бронзови), 1 бронзов медал от Световно първенство. Изминаващата 2017 г. е изключително успешна за тима - общо 58 златни медала, 39 сребърни и 27 бронзови отличия са завоювали боксьорите. "Локомотив" София е отборен шампион при ученици, юноши и жени.

Топ 10 на боксьорите на "Локомотив" :


1. Даниел Любенов, европейски шампион, многократен Републикански шампион
2. Ергюнал Сабри, европейски шампион, многократен Републикански шампион
3. Стилиян Христов, вицеевропейски шампион, многократен Републикански шампион
4. Красимир Джуров, вицеевропейски шампион, многократен Републикански шампион
5. Божидар Джуров, пето място на ЕП, многократен Републикански шампион
6. Даниел Стефанов, пето място на ЕП, многократен Републикански шампион
7. Мира Григорова, пето място на ЕП, многократен Републикански шампион
8. Кристиян Йорданов, девето място на ЕП, многократен Републикански шампион
9. Габриел Пайнаров, девето място на ЕП, многократен Републикански шампион
10. Илко Борисов, Републикански шампион

Официални гости бяха : Красимир Инински - Президент на Българска Федерация по бокс, Дейзи Ланг - три пъти Световен шампион в професионален бокс, Инж. Димитър Димов - Кмет на район "Надежда", Кирилка Диковска - Директор на 153 Спортно училище "Неофит Рилски" в район "Надежда", Валентин Николов - JOMA България , Даме Стойков - Президент на ОСК "Локомотив" София и др.


С почетния плакет в знак на добро сътрудничество през изминалата година бе отличен кмета на район "Надежда", който каза: "Боксов клуб "Локомотив" София е чудесен пример за отлична работа и взаимодействие между държава, община, спортен клуб и спонсори. В съчетание с много тренировки и отлични треньори, резултатите са налице. Надяваме се на тези талантливи спортисти да завоюват и олимпийски медали ".

Печат

Отлично представяне за боксьорите на Локомотив в София и Румъния

вкл. .

loko rumania2017

Българските боксьори спечелиха 6 златни, 1 сребърен, 1 бронзов медал, както и купа от международния турнир по бокс за ученици, юноши и мъже до 22 години Moldavian Belt, който се проведе от 4-ти до 9-ти декември в Яши, Румъния. Младите надежди на Локомотив Красимир Джуров, Стилян Христов и Даниел Любенов отново спечелиха надпреварите в категориите си.  На Коледния турнир за ученици в София боксьорите на Локомотив спечелиха още 15 медала.

Подобни публикации

Моля, изберете някоя от статиите.


LokomotivSF
LokomotivSF Краен резултат: Локомотив - Поморие 2:1. #lokosfinfo
 

ВИДЕО


начало 6:20

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...