Печат

Локомотив НН пожелава успех на свои състезатели в чужбина

вкл. .

martin petrov ioan iotovski

СКВТ Локомотив Никола Нанов пожелава успех на двамата свои състезатели, които през новия сезон ще играят в чуждестранни отбори, и то представители на едни от най-силните школи.

Мартин Петров замина за Рим, където вече тренира и ще се състезава за мъжкия отбор на именития италиански клуб Лацио. Йоан Йотковски пък от лятото е в Унгария и вече официално е състезател на юношеския отбор на местния Сентеш.

Мартин Петров е спечелил 6 титли в държавните първенства с отборите на нашия клуб - юноши старша възраст (2015, 2016, 2017 и 2018) и мъже (2017 и 2018), носител е и на Купата на България с мъжкия състав на Локомотив НН за 2016 г.

Йоан Йотковски има две титли с юношите старша възраст (2017 и 2018), както и сребърен медал с юношите младша възраст (2017).

Мартин Петров и Йоан Йотковски бяха в юношеския отбор на Локомотив НН, който през лятото на 2016 г. спечели купата в първото издание на силния международен турнир в Кикинда. Това засега е единственият трофей, завоюван от български отбор на турнир в Сърбия за цялата история на родната водна топка. За успеха отборът на клуба получи приз за "За вдъхновяващ успех" по време на церемонията за награждаването на най-добрите млади спортисти за 2016 г. в анкетата на сайта да детско-юношески спорт Виаспорт.

източник: http://loko-nnanov.com/

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...