Печат

ГАЛЕРИЯ: Спортен празник с Локомотив за 80 години Надежда

вкл. .

programa sport 80g z

Клубовете от СК "Локомотив" София участваха в празничната програма по повод "80 години Надежда".

Клуба по лека атлетика участва в утринния крос, след което клубовете по волейбол и баскетбол показаха своите умения. Боксьорите показаха една открита тренировка, а следоедната програма започна с тенис на маса. Малките гимнастички внесоха грация на сцената пред езерото, а след тях клуба по джудо и самбо разтърси сцената. Видяхме и волейбол момичетата на квартал Надежда, Локомотив - София! Красиви, талантливи и изобретателни - освен волейбол играят табла с джанки и детелинки!

В празниците "80 години Надежда" се включиха и представители на тенис клуб "Локомотив" София. На стадиона на червено-черните, вече функционират два тенис корта, с най-модерния балон за тенис на корт у нас, направен по италиански образец.
Двата тенис корта са с покритие от червен шамот, ограда и осветление, за да могат да се използват и вечер.

Финала на вечерта бе за карате клуба на "Локомотив" София с демонстрация на отлична физическа подготовка, високо спортно майсторство и уникално шоу за публиката.
Водещата Маги Сидерова, случайни зрители, дори охраната се включиха в състезанието по демонстрация на сила и издръжливост, отправено като предизвикателство от треньорите. За най-добрите имаше награди - плакети, тениски и топки. Публиката аплодира страхотното шоу, в изпълнение на професионални спортисти и обикнови зрители.
Клубът е създаден от сенсей Спас Спасов преди 27 години, като в актива си има 45 златни, 80 сребърни и 70 бронзови медала. Над 1200 спортисти, са преминали през клуба през този период. От 2015 г., към клуба се развива и обособява секция по атлетизъм, ръководена от международно признатите инструктори Красимир Иванов и Златина Миланова.

Вижте още снмки на https://bg-bg.facebook.com/RajonNadezdaStolicnaObsina

 

 

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...