Печат

Писмо до Министъра на спорта

вкл. .

Отворено писмо от феновете на Локомотив София до Министъра на спорта Радостин Василев.

Г-н Василев, първо искаме да Ви честитим заемането на отговорния пост като Министър на спорта и да Ви пожелаем успешна работа в новото Ви поприще.

След като изгледахме внимателно и доста обстойно първото Ви интервю пред медиите, феновете на Локомотив София, сме леко обезпокоени! От всичко, което казахте, се разбра, че свиквате на среща ръководството на ЦСКА и Левски! Обосновахте се, че двата клуба са в тежко състояние и ще имате еднакво отношение към всички големи клубове в България. След което с половин уста споменахте, че ще имате среща и с други футболни клубове. Как така определихте кои са големите футболни клубове и кои отбори имат спешна нужда и кои не?!

През последните години ръководеното от Вас министерство финансира изграждането на осветление и нови стадиони на много футболни клубове в страната. Не искаме да вярваме, че и Вие ще бъдете за едни майка, а за други мащеха. Ние, феновете на Локомотив София, Ви призоваваме да обърнете внимание и на най-стария "Железничарски клуб в Европа".

Клуб, дал на България много футболисти и спортисти, и постигнал немалко успехи през своята 92-годишна история! При положение, че Локомотив София не играе на своя стадион и досега държавата не обърна никакво внимание да помогне на този клуб, не е ли време Министеството на спорта да вкара в дневния си ред казуса за срадион "Локомотив"?

С уважение: От феновете на Локомотив София.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

  

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...