Печат

Равен и загуба на старта на подготовката за ФК Локомотив

вкл. .

lokomotiv septemvri 1 1

Локомотив завърши наравно 1:1 с лидера във Втора Лига. Отборът ни стартира контролата със Септември София при следния състав:
Александър Любенов, Диме Димов, Красимир Станоев, Гонсало Кардосо, Бруно Франко (заменен принудително от Стефан Ламбезе в 15-ата минута), Антони Иванов, Красимир Милошев (К), Валентин Николов, Симеон Мечев и Карлос Франса.
През второто полувреме в игра се появиха Жарко Истатков, Лука Иванов, Михаел Чиликов, Стилян Ванков, Диого Тейшейра, Теодор Иванов, Ерик Манолков, Стийв Траоре и Бойчо Величков.
Срещата пропуснаха контузените Димитър Митков, Ивайло Найденов и Калоян Кръстев, както и вратарят Бабукар Гайе, който бе с националния тим на Гамбия в Купата на Африка.
Локо поведе с гол на Антони Иванов в 35-ата минута след грешка в защитата на септемврийци. Петър Миленов изравни за втородивизионния Септември в 76-ата минута с пета след асистенция на Кубрат Йонашчъ.

Това бе втора проверка за тима, който в предишния ден загуби от Балкан в Ботевград. Домакините действаха по-прибрано и на моменти грубо. Алекс Георгиев изведе напред в резултата отбора от Трета лига, след като вкара в 32-ата минута. Павел Петков удвои преднината в средата на втората част. Бойчо Величков реализира попадението за „железничарите“ в края на мача.

Следващата контрола на тима е срещу Пирин в Благоевград на 03 февруари с начален час 13:30 ч. и ще бъде на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ