Печат

Школата на ФК изпрати годината с коледно тържество, едно дете ще тренира с Милан

вкл. .

koledno DIUSH 2016

Школата на Локомотив (София) отбеляза края на годината с коледно тържество, което зарадва децата от Надежда. Събитието уважи цялото ръководство на клуба, както и част от играчите от първия отбор на “железничарите”. На церемонията бе и националният вратаря Божидар Митрев, който изкара две години в клуба. Водещ на събитието бе певецът Богдан Томов, който изпълни химна на Локо.

Децата изгледаха филм за участието на набор 2003 от школата на най-големия юношески турнир “Готя Къп” в Гьотеборг, което стана с подкрепата на “Актавис”, който е партньор на клуба във възраждането на школата. Там през лятото българчетата се представиха много силно и преминаха груповата фаза.

Кулминацията на вечерта бе избирането на играча на годината за школата. Треньорите бяха номинирали по едно дете от всеки набор и след жребий сред тях победител стана Теодор Цветанов от набор 2003. Той ще има честа да посети Милано, където да присъства на срещата Милан - Фиорентина през пролетта. Освен това ще има възможността да посети базата на “росонерите” и да тренира със своята възрастова група. Наградата е възможна след добрите връзки на ръководството на Локомотив в лицето на президента Иван Василев и шефа на школата Ивайло Паргов с италианския гранд. Двамата посетиха базата на клуба преди месец и постигнаха споразумение за сътрудничество между двата клуба. Преди това пък представител на Милан бе в София, за да разгледа подобренията в базата в Надежда.

Още снимки вижте в ГАЛЕРИЯТА НА СПОРТАЛ.БГ

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ