Печат

Локомотив започна с победа, гледайте на живо мача днес

вкл. .

samokov u14girls

Вижте запис от победата вчера по-долу във вграденото видео

Локомотив се наложи над Черно море Одесос с 64:46, като още през първата част момичетата натрупаха аванса си. Магдалена Георгиева отбеляза 19 точки за победата, 17 добави Данислава Иванова. За варненки Нелина Пемпирева се отчете с 16 точки, 11 вкара Мадлен Морарова.

Локомотив е с червени екипи, а отборите в надписите с резултата са обърнати.

Рилски спортист започна с победа защитата на титлата си във финалите на Държавното първенство за момичета U14, които започнаха днес в Самоков. На старта на турнира домакините се наложиха над Нефтохимик 2010 с 68:42.

В друг двубой от групата Славия победи Асеновец 2005 с 52:34. „Белите“ имаха аванс от 7 точки преди последната част, а в края успяха да спечелят и с двуцифрена разлика.

Дунав измъкна трудна победа срещу Чардафон Орловец с 39:36. На почивката русенки водеха с 19:17. През втората четвърт съперникът им успя да вкара едва две точки, а срещата се реши в последните минути.

В най-драматичния мач от група А Монтана 2003 победи НСА с 50:49, като успехът дойде най-вече след силната първа четвърт. Най-резултатни за победителите с по 10 точки бяха Валентина Холева и Йоанна Вутова. За столичния тим над всички бе Ема Динчева с 36 точки.

Левски постигна успех срещу Черноморец 2014 с 61:48. Ключова за крайния изход на срещата бе първата част, спечелена от столичани с убедителното 21:9

Гледайте мачовете финалите на Държавното първенство за момичета до 14-годишна възраст в официалния канал на БФБаскетбол в YouTube. Днес от 10:15 Локомотив се изправя срещу Черноморец.

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ