Печат

Много изненади за юбилей на треньорка във ВК Локомотив

вкл. .

hristina atanasova 50g

Много приятни изненади бяха подготвили в утрото на 11 юли младите волейболистки на ВК Локомотив (София) за своята треньорка Христина Атанасова по случай рождения й ден. Днес специалистката има юбилей, като навършва 50 години, а сюрпризите за празника започнаха още от нейното появяваване в залата на стадион Локомотив. За да я уважат бяха дошли повечето от състезателките на клуба, въпреки че са в почивка.

Те бяха подготвили не една, а цели две торти за да бъде вкусен празника. Специален колаж със снимки на отбора и треньорката, пък зарадва много Христина Атанасова. В допълнение момичетата бяха поръчали и голяма хавлиена кърпа на ВК Локомотив с името на треньорката си.

Но най-специалния подарък за рожденичката бе колие, което да й носи  късмет.

„Имах подобно колие със сърце от предишни набори, които завършиха и те ми го бяха подарили за късмет. Сега настоящите момичета, които водя решиха, че е време да имам нещо и от тях и ми сложиха ново колие за късмет“, разказва за BGvolleyball.com щастивата треньорка. Тя заяви още, че се чувства много развълнувана и за нея изненадите са страхотен жест на внимание от страна на волейболистките.

„Чувствам се страхотно с моите състезателки и много им благодаря за всичко. На днешния ден си пожелавам само здраве и волейболистките ми да имат успехи и много да ме радват“, допълни Христина Атанасова.

вижте още снимки на http://bgvolleyball.com

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ