Печат

Кой кандидат депутат е ЛОКОМОТИВЕЦ за района на Северозападна София?

вкл. .

ap15

От екипа на lokosf.info даваме гласност на кандидат-депутатите свързани с Локомотив, който желае да представи идеите си може да се свърже с нас на посочените в сайта контакти. Представя ме Ви Андрей Петков.

-Здравей, Андрей! Ти си фен на Локо София от дете, защо избра точно този отбор?
 Здравей, благодаря за поканата. Винаги съм бил локомотивец. Още дядо ми ме запали и заведе на стадиона, от втория път инициативата беше изцяло моя. Знаеш като деца футболната принадлежност винаги е била от значение и съм горд, че всички ме асоциират с Локомотив до ден днешен. Знаеш ли, това е нещо специално. Локомотив е нещо много голямо, това е общност, дух, хъс. Стадионът е мястото, където съм намирал душевен мир и съм се чувствал добре, дори в най-тежките моменти, когато не можеш да се върнеш назад, а трябва да продължиш. Големите успехи, както и голямата любов се случват много рядко, затова трябва да ги ценим.

-Кандидат си за депутат от "Реформаторски блок-Глас народен". От колко време се занимаваш с политика и защо точно "Реформаторски блок-Глас народен"?
Въпреки моята възраст, повече от 4 години, като нито за миг не съм преставал да бъда активен, защото винаги съм смятал, че младите хора трябва да са последователни и да отстояват тезите си на висок глас. Аз съм десен човек по убеждение и при нас винаги проблемът с обединеността е стоял. Реформаторският блок бе, в момента е, и ще бъде платформата за обединение на много общности, които в крайна сметка продължават с общи усилия да постигат успехи!

Разчиташ ли на подкрепа от локомотивската общност?
 Остават няколко дни до изборите за нов парламент и ще се радвам привържениците на Локомотив да ме подкрепят, защото съм един от тях. Не се изкушавам от това да се представям за такъв какъвто не съм, за да се харесам на локомотивската общественост. Локомотивци сме доказали, че когато сме заедно и задружни можем да помогнем на любимия отбор. От безрезервна подкрепа във всяко софийско село, до боядисване на будката за продажба на билети в червено и черно. Но...нека не маскарим Локомотив заради изборите! Само Локо, само ние.

Който желае да подкрепи Андрей Петков е необходимо да отбележи
номер 21 Реформаторски блок-Глас народен
и номер 15 Андрей Петков при преференциалния вот.

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

LokomotivSF
LokomotivSF Край на мача. Локомотив - Арда 0:3. #lokosfinfo
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...