Печат

"Левски" за пореден път протяга кирливи нокти към Котето!

вкл. .

stab

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев и футболистите на първия отбор Владимир Гаджев и Илия Димитров поднесоха цветя пред паметника на Никола Котков.

Представителите на лидера в "А" група уважиха откриването на фенклуб в столичния квартал "Надежда", който носи името на юношата на Локомотив София.

"Новият фенклуб в квартал „Надежда“ поде хубава инициатива да се поднесат цветя пред паметника на Никола Котков. От много време виждам уважението на феновете към отбора и към мен. Когато тимът е начело, хората са по-добре настроени към всички. Симбиозата клуб-публика е на много добро ниво от доста време“, заяви Стоев пред Канал 3.

Наглостта от страна на О/т/бора на народа да постави легендата Никола Котков в 11-те на ервоидиотизма си няма граници. Отбор, който е оцелял до днес благодарение на това, че е бил "лека жена" на всички власти до ден днешен, носещ името на един велик Българин. ЦСКА са изчадието на Комунизма, да, но Вие, другари Левскари, не сте ли изчадието на ДС? Винаги сте били отбор на репресивната система, било това преди или след 09.09.1944 г. В борбата си за суета с ЦСКА унищожихте толкова животи и посегнахте на "КОТЕТО", който ви мразеше заради отнетата му свобода да остане в ЛОКОМОТИВ, заради заповедта да се обединим със "Славия", заповед излязла от милиционерските среди (разбирай Левски). Той стъпка бялата фанелка и го принудихте да отиде при "милицията". Днес доказвате отново каква курвенска сбирщина сте - със спуснатите принудително спонсори и ДПС - да сте живи и здрави... кармата виси!

А ти, Стойчо, ти жестоко падна в очите ни с легитимирането на тази гнус.

Сполай ти.

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

начало 10:20

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...