Печат

Антон Велков замени Иван Колев на треньорския пост във ФК Локомотив

вкл. .

anton velkov

През вчерашния ден Антон Велков замени Иван Колев на треньорския пост във ФК Локомотив. Колев от самото начало на сезона бе поствен на мишената на някои от феновете на отбора. Той често бе критикуван, че се поддава на влияние и поради това дава твърде много игрови минути на Валентин Николов и Симеон Славчев. За lokosf.info тези критики бяха прекалено много, но колкото и да подкрепяме развитието на Локомотивците в отбора, Валентин Николов има голяма нужда да работи върху пъргавостта си за да заслужи да е 90 минути на терена. Славчев вероятно е най-талантливия футболист в момента в Локомотив и с едно действие може обърне мач. Обаче ако няма сили да се раздава на 100% за 90 минути, то трябва да е на терена по-малко, най-вече защото всяко негово забавяне вещае опасности. В крайна сметка поредицата от 6 мача без победа и неуспешните домакински двубои срещу Ботев (Враца) и Хебър доведоха до логична смяна на треньорския щаб. Веков от своя страна ще има тежката задача да върне отбора към победите и да намери печеливша конфигурация в офанзивната част на Локомотив. Вижте по-долу официалната информация от ФК Локомотив.

“Локомотив” и старши треньорът Иван Колев се разделиха по взаимно съгласие. Опитният специалист сподели:

“Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб – Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб. Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на “Локомотив” и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик” – завърши Колев.

Ръководството на “Локомотив” (София) също изказва благодарности към Иван Колев за свършената работа и готовността да помогне през лятото – в един момент, пълен с неясноти около клуба. Пожелаваме му здраве и успехи в личен и професионален план!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ръководството на “Локомотив” съобщава, че Антон Велков е новият старши треньор на отбора. Велков поема “Локомотив” за трети път.

Рожбата на клуба, в трите си периода като футболист, изиграва 224 мача за първия отбор. Като треньор води тима през сезон 2011/2012, а впоследствие се завръща в най-тежкия момент за “червено-черната” общност – след фалита на клуба и новото начало в “А” окръжна група.

Тони Велков ще бъде представен на пресконференция във вторник (01.10) от 11:00 в залата на стадион “Локомотив” заедно с новия главен мениджър на ДЮШ – Ратко Достанич.

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО