Печат

ГАЛЕРИЯ: Локомотив - Пирин 3:1

вкл. .

l20201003 170431c

След негативните емоции от загубата в Ерден и малшанса във Варна Локомотив извоюва победа над богатия и считан за фаворит отбор на Пирин Благоевград. Железните момчета на терена пределно мобилизирани се възползваха от положенията , които създадоха и грешките на противника отбелязвайки 3 красиви гола вижте статистика от мача кликвайки тук. Положителната тенденция Локомотивците да се завръщат по трибуните се запази и в този двубой. Организацията с билетите от ръководството на Локомотив този път бе на ниво след като имаше предварителна продажба + достатъчно предварително отпечатани билети, две каси и големи опашки нямаше. Отново радостно бе присъствието на много деца от школата, като много от тях пееха и скандираха за Локо. Двубоят завърши с наелектризиращото скандиране САМО от футболистите и мощно ЛОКО от трибуните.

С победата Локомотив отново излезе начело в класирането, което може да видите кликвайки тук. То претърпя много промени след отказа на Витоша (Бистрица) от участие във Втора лига.

Следва дълга пауза за Локомотив, която е породена от мачовете на Националния отбор на България и отмяната на мача с Витоша (Бистрица), но които Локомотив трябваше да гостува в следващия кръг.

Вижте галерия със снимки от мача по-долу:

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ