Печат

3 оборни Купи за бокса на Локомотив

вкл. .

kupa na balgaria 2023

Локомотив спечели Купата на България и при младежите от турнира по бокс в Петрич. След като заеха първото място в срещите при 15 и 18-годишните девойки, талантите от столичния клуб бяха над всички и в турнира в мъжката част. Съставът на „железничарите“ ликува в надпреварата, която е и първи кръг от ДЛОП.
Представителите на Локомотив спечелиха общо 10 медала. От тях – 5 златни, 4 сребърни и един бронзов. На второ място се наредиха боксьорите от друг Локомотив, този от Русе. Те взеха 3 златни и едно бронзово отличия, докато на трета позиция се наредиха момчетата от ЦСКА с една титла, две втори и три трети места.
 
Девойки до 15 години грабнаха 4 медала в първия кръг на ДЛОП. Талантите на „железничарите“ се поздравиха с 2 златни и по един сребърен и бронзов медал, което им отреди първо място. На втора позиция се класираха боксьорките на БК Русе. Те взеха 2 златни и един бронзов медал, докато третото място е за момичетата на Миньор Перник, които спечелиха по едно златно, сребърно и бронзово отличие.
 
При девойките до 18 девойките на  Локомотив спечелиха общо 10 медала. От тях – 5 златни, 4 сребърни и един бронзов. На второ място се наредиха боксьорите от друг Локомотив, този от Русе. Те взеха 3 златни и едно бронзово отличия, докато на трета позиция се наредиха момчетата от ЦСКА с една титла, две втори и три трети места.
 
Пълни резултати от турнира може да видите на сайта на БФ Бокс.
 
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО