Печат

Програма за началото на пролетния полусезон

вкл. .

Me

Както вече стана традиция, БФС отново пусна програмата само за няколко кръга от предстоящия пролетен полусезон. Този път от Футболния съюз отпуснаха информация за цели четири кръга.

В първия пролетен кръг, който се пада 19-и за сезона (18-и мач за Локомотив) гостуваме в Разград. Мачът най-вероятно ще се играе на главния терен на базата на Лудогорец - "Гнездо на Орли".

Лудогорец Локо 0 3

В следващите два мача приемаме като домакини отборите на Ботев Гълъбово и Пирин Благоевград съответно на 22-и и 29-и февруари. Както стана известно, след решението на БФС да отхвърли жалбата от страна на ръководството, следващите 5 домакински мача Локомотив ще играе пред празни трибуни. Lokosf.info ще направи всички възможно мачовете да се предават с коментар на живо в сайта ни.

Последният мач, който БФС бяха така благосклонни да издадат кога и къде ще се играе е този със Спартак Плевен. Той ще бъде в началото на месец Март в Ловеч, ако разбира се домакините все още са участници в първенството. Добре известно е, че в отбора от Плевен, както и в много други, финансовата ситуация не е цветуща. 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ