Печат

MATCH PREVIEW: ЛОКОМОТИВ - БОТЕВ ГЪЛЪБОВО

вкл. .

home botev glbv info MATCH PREVIEW

След разочароващия резултат в Разград миналата седмица и вече четири мача без победа с единадесет допуснати гола, Локомотив излиза пред празни трибуни срещу отбора на Ботев Гълъбово.

Сякаш наказанието от шест мача без публика не е малко, ами и отбора продължава да записва слаби резултати. Вече четири мача няма победа и играе изключително слабо в защита. Все пак преди два дена взехме нов централен защитник. В отбора пристигна тридесет и една годишният Пламен Крачунов, въпреки няколкократните изявления, че повече нови попълнения няма да има. Но не е ли вече късно, съвсем скоро ще разберем.

Съперникът ни този кръг беше пред отказване от продължаване в първенството поради финансови проблеми, но все пак започна пролетния полусезон. И то измъкна точката от отбора на Пирин Благоевград. Отбори в състоянието на Ботев Гълъбово са най-опасни и никога не знаеш какво да очакваш от такъв двубой.

klasirane predi 20 2020

Хвърляме поглед и върху класирането където нещата започват да излизат от контрол и по всичко личи, че топ 3 вече е нодостижим предвид формата на отборите, които се намират на върха. Може би и тази година няма да се завърнем в Първа лига, кой знае? Но едно е сигурно "Локомотив за Нас е всичко" и винаги сме с него. 

Очаква се в стартовия състав да се завърне капитана - Том, който лекуваше контузия и в Разград влезе от пейката.

Lokosf.Info ще направи всички възможно да предава и този мач с коментар на живо
За да не пропускате новини свързани с Локомотив последвайте ни във Facebook и се абонирайте за нашия YouTube канал. 
САМО ЛОКО!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ